Diskuzní plátek

Datum 08.05.2022
Vložil Maty
Titulek Gastronomický zážitok

K Jiříkovi sme s priateľkou zavítali úplnou náhodou počas našich cyklistických potulkách po ČR. Vzhľadom na dlhý a vyčerpávajúci deň sme sa nachvíľu niekde potrebovali zložiť a načerpať energiu na ďalšie putovanie. To čo nasledovalo však prekonalo všetky naše očakávania. Na odporučenie miestneho Ondřeja sme si dali kaťák a skvele ošetrený tankový Zlatý Bažant. Ako dezert miestnu špecialitu - DPMK. Do dnešného dňa netuším čo to vlastne bolo, ale rozhodne to stálo za to.

Naša cesta pokračovala ešte niekoľko dní ale k Jiříkovi sme sa vracali v mysli počas celého výletu. Za nás TOP zážitok, odporúčame všetkým priateľom a rodine u nás doma v skanzene.

Datum 06.05.2022
Vložil Mészáros
Titulek Lahoda po všech směrech

U Jiříka byl nej podnik ve Vrbátkách. Opravdu škoda, že musel zavřít. Vždy mě tam čekala gastronomická lahoda. Ze všeho nejvíc oceňuji extra uleželý naložený hermoš, který se musel jíst lžící a přímo z ní stékal. Co na tom, že po něm bylo nutné navštívit místní záchodky. Korýtko místo pisoárů sice neposkytuje mnoho soukromí, ale je to zase lepší možnost pro social networking. A kabinky? Žůžo labůžo - po uleženém hermoši není nic lepšího než si jít sednout tam, kde už na dveřích poznáte, co měl syn majitele k večeři, než se začal prolévat alkoholem (často pravý kaviár z jesetera a jiné dobroty obyčejným lidem zapovězené). Nicméně je to skvělý parťák na kalbu, než zmizí, zanechá po sobě překvapení a usne.

Datum 06.05.2022
Vložil Tajná ctitelka
Titulek Nelepší obsluha

Na Klubové zařízení jsem narazila náhodu při toulkách Moravou. O to více mě překvapila kvalita zařízení a obsluhy.
Příjemný týpek jménem Ondra se snažil vyjmenovat všechny místní specialitky zařízení jako Pizza Hawai nebo Griotka s Rumem. Vzhledem k těmto úžasným specialitám a krásné obsluze bych zavítala znovu.

Datum 06.05.2022
Vložil MOX
Titulek Super nabídka i pro vegany

Tak široká nabídka i pro vegany se ve vesnické hospůdce jen tak nevidí. Na pizze Quatro formagi jsem si moc pochutnal. Nečekal jsem, že kombinace tvarůžků, blaťáckého zlata, pomazankoveho másla a korbaciku mě tak osloví!

Datum 06.05.2022
Vložil Jožko z Brandýsa
Titulek Nezapomenutelný zážitek

V restauraci u Jiříka jsem byl poprvé a zanechalo to ve mě nezapomenutelný zážitek. Stalo se mi poprvé, že jsem se skamarádil s obsluhou :-) Moc děkuji panu Ondřejovi :o)

Datum 06.05.2022
Vložil Lady G
Titulek lepší, jak mekáč

Trochu zklamal hovězí tatarák. Byl úplně syrový. Polévka byla moc vlhká. Na záchodě jsem našla chlup. Co kdyby byl v jídle??? Šéfkuchař se ani neomluvil.
Naštěstí to vynahradila obsluha. Pan Andrej (mimochodem nevlastní vnuk Richarda Gerea) sice zkritizoval celý jídelák ale byl velmi nápomocný a skvěle se vyzná v utopencích. Příště budu sázet na jistotu a přijdu rovnou na utopence.

Datum 06.05.2022
Vložil Konfrontace
Titulek Re: lepší, jak mekáč

Dobrý den, chtěl bych reagovat na recenzi paní Lady G, se kterou mám také zkušenost z Plzně. Napříč naším inovacím, Lady G byla vždy nespokojená. Ale každý rok se stejně vracela a zase nic nežrala. Prosím neberte její recenzi na příliš velkou váhu.
Vaše milá konkurence ze závodu v Plzni.
Referenenční jídelna

Datum 06.05.2022
Vložil Pozdrav a new marketing proposal
Titulek Re: Re: lepší, jak mekáč

Vážený referenční šéfkuchaři, vzbudil jste ve mně sice teplé ale rozporuplné vzpomínky na Váš svérázný podnik. V souvislosti s tím mě napadá, že tu Váši statistiku pracovních úrazů během dne byste klidně mohl vyměnit za statistiku poblití během pracovního dne nebo za počet pracovníků, co si skočili pod tramvaj nebo vlak, jen aby to nemuseli žrát po těch Vaších "inovacích".

S přáním příjemného dne bez střevních potíží,
LG

Datum 06.05.2022
Vložil Beníto - italský štamgast
Titulek Vřelé DÍKY!

Chtěl bych za celé naše předsednictvo moc poděkovat. Vrbátky nás uvítaly s otevřenou náručí a srdcem na dlani. Za to bych chtěl vám majitelům a zejména vašemu synovi uctivě poděkovat. Je až neuvěřitelné, jak může být tak otevřený, ke všem přátelský a zároveň přesný, jak švýcarské hodinky.
Musím říct, že jsem si myslel, že mě ze všech těch politických schůzí už žádný chlebíček nepřekvapí. Vrbátky jsou, ale jiný svět.
To potvrzuje i moje poslední poznámka. Díky svým italským kořenům, mohu neskromně napsat, že poznám rozdíl mezi tím, co jsou špagety a spaghetti. A spaghetti z Vrbátek byly ty nejlepší spaghetti carbonara, co jsem kdy jedl.
Opravdu díky, za tento nevšední zážitek.

Datum 06.05.2022
Vložil Štegi
Titulek Poděkování

Podnik jsme zvolili pro naše výjezdní zasedání mimo Prahu. Velké díky majitelům, akci jsme zvládli v rámci alokovaného budgetu a skvěle jsme si pochutnali. Nechali jsme si doporučit i vinné párování. Opravdu sommeliersky zážitek a um s jakým uměl syn majitele spárovat kyselinku Hradní svíce s utopencem.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode